Over ZijnsoriŽntatieWat

ZijnsoriŽntatie als pad voor levenskunst is ontwikkeld door Hans Knibbe. Hij verbond oude spirituele inzichten met moderne vormen van psychotherapie. In 1987 stichtte hij de School voor ZijnsoriŽntatie te Utrecht. Mede in de ervaringen met begeleiding en training op de School werd de visie verder ontwikkeld tot een spiritueel pad waarbij de inzichten van de hedendaagse psychologie ten volle benut worden.
Op de website www.zijnsorientatie.nl wordt dit uitvoeriger belicht.

Voor wie

Voor wie bewuster, vollediger wil leven is ZijnsoriŽntatie uitermate geschikt. Het is een modern spiritueel pad, dat een beroep doet op je eigen verantwoordelijkheid, je zicht geeft op je ware aard, niet moraliserend is, je uitdaagt je leven vorm te geven vanuit de rijkdom die je in jezelf ontdekt.
Ook als je regelmatig knopen in je leven ontmoet, het gevoel hebt dat er iets in je geblokkeerd raakt en je niet helemaal jezelf bent, biedt ZijnsoriŽntatie een prachtige gelegenheid om daar naar te kijken op een manier die je verder helpt. Je wordt uitgenodigd met nieuwe ogen naar jezelf te kijken. Zonder te veroordelen, wel met een heldere, doorsnijdende blik. De ervaring is dat dat je vrijmaakt en op nieuwe, frisse wegen brengt.
ZijnsoriŽntatie biedt ook een verhelderende aanpak in tijden dat problemen je dreigen te overspoelen. Situaties van verlies en grote verandering in je relatie, je werk, je familie, je gezondheid, de beleving van jezelf, soms ben je het spoor bijster en zie je geen licht meer. Ook dan is het heel zinvol je tot ZijnsoriŽntatie te wenden, ook hier zal het gaan over de bewustwording van jouw rijkdom, die nooit verloren is gegaan en zal blijken dat je problemen een toegang bieden naar deze bewustwording.ga naar:

Openingspagina 'Adem', praktijk voor ZijnsoriŽntatie

Informatie over begeleiding

Meer informatie